Şık ve Karizmatik Deri, Çelik, Gümüş ve Altın Erkek Kolyeleri


Azurit taşı çeşidi itibari ile bakır cevheridir diyebiliriz. Bu taş sinir sistemine iyi gelmesinde dolayı düşünceleri netleştirmekte, aklımızda olan karışık düşünceleri rahatlatmakta önemli bir yere sahiptir. Pisişik güçleri arttırdığına inanılsada oksijenin en iyi durumda kullanılmasına olanak sağlamaktadır. Bu şekilde erkek kolyeleri dahil bir çok aksesuarda kullanılabilmektedir.

Hematit taşı kan dolaşımını çok iyi bir şekilde sağlayarak dalağın daha iyi çalışmasını sağlar. Enerji ve neşe verdiğinden dolayı stress azaltma etkisi çok fazla vardır. Özellikle de stresli ortamlarda çalışan kişilerin aksesuar ya da masa üzerinde kullanacağı çok özel ve şık görünüme sahip bir aksesuardır.

Jasper taşı toprak elemtinden gelir ve sindirim siteminden tutunda hormonlara kadar birçik organ üzerinde olumlu etkileri vardır. Bu olumlu etkilerden dolayı karaciğer dalak gibi organlarda yaydığı iyi enerjisi dolayısı ile tedavi edici özelliği vardır.

Eski çağlardan beri bir çok uygarlıklarda bu taşlar kullanılmaktaydı. Erkek kolyeleri , aksesuar, dekor ürünleri gibi bir çok nesne de bu taşları görmek mümkündür. Doğanın bize verdiği bu mükemmel hediyeler günümüzde de değerine uygun şekilde satılmakta ve çok fazla rağbet görmektedir.

Kaplan gözüde bu değerli taş ailesine bağlıdır ve kullanım amacı daha farklıdır. Bu taş aynı zamanda bağımsızlık taşı diye adlandırılır. Bu taşı kullanan kişilerin karşı tarafa daha az bağlandığı , ortaklık gibi ikili ilişkileri daha çok zarar gördüğü inanışı vardır. İkili ilişkilerde de kullanıldığında bağımsız yapısı nedeni ile ilişkiye zarar vereceği inanılmaktadır.

Kaplan gözünü kim hangi amaçla kullanır bilemeyiz tabi ama kullanım bakımından oldukça değişik anlam ve enerji taşıyan bir taştır erkek kolyeleri, bayan takılarında da kullanılabilir ama ne şekilde talep görür onu bilemiyoruz.

Bu şekilde bulunan birçok taşın kendine özgü özellikleri vardır. Sizde bu taşlardan almadan once dilerseniz internete araştırma yapabilirsiniz. eJOYA’nın üretmiş olduğu erkek kolyeleri ile ilgili modellerimizi inceleyebilirsiniz.

https://www.ejoya.com/erkekkolyeleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir