Erkek Modası ve Erkek Yüzük Modelleri


Taşlar elbetteki değerleri ve doğadan bulunan çeşitleri ile takı sektörüne önemli ölçüde yön vermektedir. Her ne kadar sadelikten de hoşlansak taş olmadan takıların zerafeti yarın kalacaktır. Fakat bu demek değildir ki pahalı taşlar ile sadece zerafet yakalanır.

Elbetteki doğadan çıkarılan her taşın kendine özgü bir güzelliği ve özelliği vardır. Bu güzel taşlardan biride aquamarine dir. Aynı zamanda gök zümrüt olarak nitelendirilen bu taş görüntüsü itibari ile çok şık bir takı modelinde değerlendirilebilir.

En güzel ve en özel olan parçası Brezilya dan çıkarılır. Fakat üzerindeki o eşsiz açık mavi rengin yakalanabilmesi için dörtyüz derecede ısıtılması şarttır. Bu işlem yapıldıtan sonra eşsiz bir taş görünümüne gelmektedir. Erkek yüzük modelleri gibi bir çok modelde kullanılabilmektedir.

Aventurin metalik hafif bir ışık yayan kötü enerjilerden koruduğuna inanılan zümrüt yeşili çok güzel bir taştır. Bu taş yeşim taşına benzese de kendine özgü yapısı ile farkını göstermektedir. Yıldız taşı olarakta bilinen bu taş insanlar tarafından kalbe yakın tarafa konularak, karşı tarafın kalbinden gelecek kötülüklere karşı bizi korumaktadır. Eskiden beri bu şekilde adlandırılmaktadır. Erkek yüzük modelleri içinde oldukça uygun bir taştır.

Aytaşı duygusal olarak dengeleyen bir taştır. Bu şekilde inanıldığı için özellikle Hindistanda kutsal taş olarak bile kullanılabilir. Zarif yapısı ile oradaki kadınlar bu taşı sürekli üzerlerinde taşımaktadırlar. Üreme organlarına çok iyi geldiği bilinen bu taş özellikle kısır kadınların doğurgan olmalarını sağlamak ve doğum yapacak kadınların doğumlarını kolaylaştırmak için kullanılabilmektedir.

Hindistan başta olmak üzere bir çok ülkede sevgililer arasındada oldukça yaygın kullanılır sebebi iki kişi arasında ki ihtirası arttıracağına inanılmasıdır. Erkek yüzük modelleri içinde oldukça uygun bir şekli olduğundan sevgiliye hediye edilebilecek güzel bir aksesuardır.

Erkek yüzük modellerimizi, aşağıdaki url adresinden inceleyebilir ve beğendiğiniz yüzük modelini hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz.

https://www.ejoya.com/erkekyuzukleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir