Öğretmenler Günü Gelmeden, Öğretmeninize Gümüş Küpe Hediyesi Düşünebilirsiniz


Öğretmenler gününü kutlarken bir bayan öğretmene alınacak güzel hediyelerden biri gümüş küpe modelleri olabilir maliyet olarak ta çok fazla olmayacağından bir kaç öğrenci aralarında toplayarakta uzun sure kullanılacak olan gümüş küpe hediyesini öğretmenlerine takdim edebilirler.

Uzun yıllardır okullarda belli organizasyonları yerine getiren , tüm öğrenci ve velileri koordine eden sınıf anneleri mevcuttur. Sınıf anneler sınıfta kullanılan masa örtüsü ve perdelerden tutunda tüm sınıf düzenini belirleyip öğretmene yardımcı olmak amacı ile çalışırlar. Bu öğretmenlerin açısındanda oldukça kolaylaştıran bir uygulamadır. Sınıf anneleri sınıfta olan eksikleri liste yaparak öğretmene iletirler öğretmenlerde müdüriyete talepte bulunabilirler.

Sınıf anneleri öğretmenler gününde de velileri koordine ederek öğretmene hediye almak için bir organizasyon yaparlar mesela gümüş bir küpe yada set alınacaksa velilerden toplanan belli bir kısım ücret ile hediyeyi satın alırlar.

Sınıf başkanı öğretmen gelmeden sınıf düzenini sağlar, bu öğrenci digger öğrenciler tarafından oylama ile seçilir ve tenefüsler dahil ders başlamadan seınıfta düzeni sağlar. Hatta hepimiz biliriz ki öğretmen gelmeden sessiz bir şekilde beklenmesi için uyarıda bulunur, uyarısına uymayanları tahtaya yazdığı konuşanlar listesine ekler ve gelince öğretmeninin görmesini sağlar.

Tahtaya isminin yazılmasını istemeyen öğrencilerde kurallara uyarak büyük bir sessizlik içerisinde düzene uyar ve öğretmeninin gelip dersi başlatmasını beklerler. Bu şekilde sınıfta daha güzel bir düzen kurulduğu görülmektedir. Zaten bu uygulama yıllardır devam etmektedir.

Öğretmenin en büyük görevi çocukları geleceğe uygun bir birey olarak hazırlamak ve onlara bu hayat yolunda nasıl ilerleyeceklerine dair bir yön çizmektir. Okumanın anlam ve önemi yıllardır çocukluğumuzdan beri bizlere aşılanmaktadır. Hatta son yıllarda televizyonlarda ki kamu spotlarında bile sürekli gösterilmektedir.

eJOYA’nın üretmiş olduğu şık gümüş kolye modelleriniz inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz gümüş kolyeyi hızlıca sipariş verebilirsiniz. Modellerimizi incelemek için sayfamızı ziyaret edin.

https://www.ejoya.com/gumus-kupe

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir