Erkeklerin Takılarla Olan İlişkileri, Erkek Bileklikleri ve Erkek Küpeleri

İlişki , iki farklı şey arasındaki bir bağ yani bir şeyin tek başına yapılamaması halinin tek kelime ile ifadesidir. Karşılıklı ilişkili olunan şeyler canlı cansız her şey olabilir.Biz işimizin bir parçası olarak konumuz gereği erkeklerin takılarla olan ilişkisini irdelemek istedik, nasılsa herkes kadın erkek ilişkilerini irdelemekte…

Bildiğimiz gibi hayat ve içindekilerle olan ilişkilerimiz doğduğumuz andan itibaren biz istemende de olsa başlar. Yeni doğmuş bir bebek olarak dünyaya geldiğimizde önce annemizle ilişki içinde oluruz. Bu safhada, kendimizi ve annemizi farklı görmeyiz. Tüm Bebekler anneleri ile kendini bir bütün olarak algılarlar. Cinsiyetlerimiz farklı olduğu için bu süreç zaman içinde değişmeye başlar. Erkek bebekler bir süre sonra annelerinin dişi rolünü iterler. Bilinçdışlarına ilişki kurulması gereken bir dişi olarak atarlar. İtmeye çalışsa da ileride aradığı kadında annesinin özelliklerini arayacak ama bilinçdışına atıldığı için farkındalığı olmayacaktır.

Erkekler aşklarını kadınlara göre çok fark yaşarlar. Açıkçası bu fark evlilik öncesi ilişkide kadını çok mutlu eder. Kadınlar evlendikten sonrada bu şekilde olacağı inancıyla onunla bir ömür geçirme kararı alır.Neredeyse %90
flört döneminde erkek aşık olduğu kadın için her şeyi yapmaya hazır bir asker gibidir. Sabahın erken saatlerinde onun için kalkıp düzenli ve şık giyinip komutan karşısına geçer gibi sevgilisiyle buluşmaya hazır hale gelir.Kadınına güzel görünmek ve onu etkilemek için erkek bileklikleri , erkek küpeleri ne olan ilgisi bile artabilir, dünyanın ik kurulduğu andan itibaren her canlıda erkek dişiyi etkilemek için çok farklı yollar denemekte değilmidir zaten.O yüzden bu tip erkek takılarıyla ilgili olmayan farklı karakterdeki erkeklerde, erkek bileklikleri ve erkek küpeleri görebilmekteyiz.

Aslına bakarsanız, yüzyıllardır yapılan buluşların, devasa binların, anıtların insanı etkilemeye yönelik pek çok buluşun, oluşumun çoğunun altında erkeklerin kadınları etkileme amacı görülmektedir, takılan bir erkek küpesi veya erkek bilekliği bunların yanında gerçekten çok masum ve minik bir çalışma olarak kalmakta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir