En Son Erkek Modasının Gözbebeği Erkek Bileklik Modelleri


Gençler arasında özellikle son yıllarda erkek bileklik modellerine yoğun bir ilgi başlamıştır. Aksesuar kullanımı konusunda erkekler bayanlara oranla daha az tercih etsede bu kullanım ve talep gerçeğini değiştirmiyor.

Erkek bileklik modellerinde en çok göze çarpanlar bu bilekliklerin çoğunun renkli renkli derilerden yada ip şeklinde olanlarıdır. Bu bileklikler kızlar tarafından da kullanılmaktadır. İplerin her rengine göre belirlenen anlamları mevcuttur. Mesela kırmızı renkli deri erkek bileklik aşka, mavi huzura, sarı sağlığa, yeşil mutluluğa gibi bir çok anlamları vardır.

Tabi son modaya göre bu bileklikler tek tek değil çoğul olarak takılmaktadır. Saatlerin yanınada çok güzel bir kombin yaratacaktır. Sadece siyah renkli uzun bir ip deri bilekliği bileğinize 5-6 tur da sararak çok modern ve rahat bir hava yaratabilirsiniz. Bu ip şeklindeki bileklikleri kullanmak tamamı ile sizin hayal gücünüze ve yaratıcılığınıza kalmıştır.

Saat takmak tabiki erkeklerin vazgeçilmezi en çok kullandıkları aksesuarıdır. Üreticiler bu yönde de hayal güclerini kullanarak farklı tasarımlara imza atarak piyasaya giriş yapmaktadırlar. Bu saatlerin sadece orta kısımları vardır ve kordon geçirilen kısımları bileklik olarak kullanılması için istenilen renklerde tasarlanmıştır.

Bileğinize bir kaç kez doladıktan sonra bağcık kısmını takıyorsunuz ve daha farklı spor tarzda hem saat hemde bileklik elde ediyorsunuz. Bu tarz saatlerde gençlerin enerjisi ve tarzını yaratan en önemli objelerden olduğu için tabiki talep oldukça fazladır ve pazarda önemli bir yere sahiptir. Hem kadınların hemde erkeklerin tercih etmelerinden dolayı satışları oldukça iyidir. Normal bir pazar tezgahından tutunda pahalı markaların koleksiyonlarında da bu modelleri görmeniz mümkündür.

Saat kordonu ile birlikte uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Sadece kordon değil satin iç kısmıda aynı renklerdedir. eJOYA erkek deri bilekleri kategorimizi aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz. Hoşunuza giden ve size en uygun bilekliği seçerek, hızlıca sipariş verebilirsiniz.

https://www.ejoya.com/deribileklik-erkek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir